Regio Politie Persberichten van 26 februari 2012

 

 

Man aangehouden ivm bezit boksbeugel

Hardenberg – In de nacht van zaterdag op zondag 26 februari werd bij een horecagelegenheid aan de Jan Weitkamplaan een 19-jarige man uit Hardenberg aangehouden omdat er in zijn jas een boksbeugel was aangetroffen.

 

 

Mishandeling

Hardenberg – In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 februari kreeg de politie een melding van een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan de Jan Weitkamplaan. Aldaar gaf een 18-jarige man uit de gemeente Coevorden aan te zijn mishandeld. De jongen had behoorlijk wat verwondingen aan zijn gezicht en gaf aan door een groep jongens te zijn geschopt en geslagen. Een 16-jarige jongeman uit de gemeente Hardenberg werd aangehouden.

 

 

Mannen aangehouden voor veroorzaken gevaar op de weg en openbare dronkenschap

Deventer – In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 februari werd op de Snipperlingsdijk een auto gezien die erg langzaam reed en steeds remde en met wisselende snelheid reed. Daarbij werd achterliggend verkeer gehinderd en in gevaar gebracht. De politie ging voor het voertuig rijden en met het transparant werd aangegeven dat de bestuurder, een 60-jarige man uit Deventer, de politie moest volgen. Hieraan werd door de bestuurder van de auto tot twee keer toe geen gehoor gegeven. De bestuurder probeerde er vandoor te gaan. Toen de politieauto weer voor het voertuig stond en wilde stoppen, trok de bestuurder van de auto op en ontstond er een aanrijding. Het voertuig werd daarop klem gereden. De bestuurder en de bijrijder, een 27-jarige man uit Deventer, waren verbaal agressief en de bestuurder uitte bedreigende taal. Beiden werden aangehouden. Proces-verbaal werd opgemaakt tegen de bestuurder voor het veroorzaken van gevaar op de weg en voor de bijrijder voor openbare dronkenschap.

 

16-jarige jongen overleden na aanrijding op N48/Maatschappijwijk

Balkbrug – In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 februari om circa 01.40 uur vond er een aanrijding plaats tussen een fietser en een auto op de N48 op de kruising met de Maatschappijwijk. Een groep van drie jongens reed op de fiets vanuit Witharen in de richting van Dedemsvaart over de Maatschappijwijk. Bij de oversteek van de Maatschappijwijk over de N48 staken twee van de drie jongens de weg over. De derde persoon, een 16-jarige jongeman uit Dedemsvaart, kwam er vlak achteraan. Bij het oversteken van de fietser van de N48 vond er een aanrijding plaats met een auto, bestuurd door een 43-jarige man uit Holten. De auto reed over de N48 en reed in de richting van Ommen. Bij de aanrijding kwam de 16-jarige jongen om het leven.

Artikel delen: