Wedstrijdverslag Recreanten ASC Gym en Dance

 

DALFSEN – Zaterdagmiddag 10 maart hielden de gymnasten van ASC Gym en Dance wedstrijden in gymzaal de Molendijk. De jongens en meisjes van groep 3 tot en met 8 en een aantal meiden van 12 jaar en ouder lieten hun beste turnoefeningen zien. Ouders en grootouders genoten van de prestaties van de kinderen op de balk, brug, mat, sprong en rekstok.

 

Voor veel kinderen was het hun eerste wedstrijd, met een echte jury die kijkt hoe mooi je oefening is. Best spannend, maar juf Dana had afgesproken dat je best doen en de gezellige middag het belangrijkst is. De organisatie was in handen van Dana Kamphuis en Ilka Sprong. De turnsters van 12 jaar en ouder sloten de middag af met een vloeroefening op muziek. Nadat de punten geteld waren kregen alle deelnemers een diploma met hun cijfers per toestel er op uitgereikt. Ook waren er nog 3 bekers voor degene met het hoogste puntentotaal. De derde prijs is gewonnen door Melissa Schuman. Tweede werd Sherien Schiphorst. Annemijn de Wit ging naar huis met de eerste prijs.
Uit de selectie van ASC Gym en Dance nam Amber Pruim deel aan de plaatsingswedstrijd 6e divisie in Nieuwleusen. Ze turnde een goede wedstrijd. Hiermee heeft ze zich geplaatst voor de regiofinale die 31 maart gehouden word.

Artikel delen: