Regio Politie Persberichten van dinsdag 13 maart 2012

 

Aangehouden voor huiselijk geweld

Steenwijk – Een 28-jarige Steenwijker is dinsdagmorgenvroeg 13 maart aangehouden voor huiselijk geweld. In zijn woning mishandelde hij zijn ex-partner en haar zus die haar te hulp kwam. De man is ingesloten. Tegen hem wordt een onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt. Voor de nazorg is voor beide partijen het Steunpunt Huiselijk Geweld ingeschakeld.

 

 

Man aangehouden voor leksteken band politieauto

Zwolle – In een steegje van de Handellaan heeft de politie maandagavond 12 maart een 43-jarige Zwollenaar aangehouden voor het vernielen van een politieauto. Deze auto stond op het Bachplein toen de man een band lek stak met een mes. Dit werd gezien door een oplettende getuige die meteen de agenten alarmeerde. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

 

 

Gestoken scholier uit ziekenhuis ontslagen

Deventer – De maandagmiddag 12 maart naar het ziekenhuis vervoerde 17-jarige scholier van het ROC Aventus is in de loop van de dag na behandeling ontslagen. De jongen raakte gewond nadat hij na een woordenwisseling op het schoolplein door een 21-jarige medescholier was gestoken.

 

 

Eerdere berichtgeving (12 maar 2012)

Scholier gestoken

Deventer – Maandagmiddag 12 maart (rond 12.20 uur) is een scholier van het ROC Aventus aan de Snipperlingsdijk met een mes gestoken. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Kort daarna is een medescholier van het slachtoffer aangehouden. Aanvullende informatie ontbreekt nog op dit moment, maar wordt zsm aangevuld. Inmiddels is een onderzoek naar deze mishandeling gestart.

 

 

Aanvullende informatie gestoken scholier

Deventer – De vanmiddag, maandag 12 maart op het schoolplein van het ROC aan de Snipperlingsdijk met een mes gestoken scholier betreft een 17-jarige jongen uit Deventer. Hij wordt momenteel behandeld aan een verwonding aan de schouder en is niet levensbedreigend gewond. De aangehouden medescholier betreft een 21-jarige plaatsgenoot. Hij is ingesloten. Het tweetal kreeg woorden op het schoolplein.

 

Artikel delen: