RTV Oost laat luisteraars zoeken naar Gouden Paasei

DALFSEN –  Op tweede paasdag organiseert RTV Oost voor het tweede achtereenvolgende jaar de actie: ‘Zoek het ei!’, waarbij luisteraars in heel Overijssel op zoek gaan naar twintig speciale RTV Oost Paaseieren. Zullen ze dit keer in Dalfsen komen? We hebben wel een poging gedaan: dus hou het in de gaten! En and rs maar gewoon eierkuul’n.

 

 Vorig jaar was de provinciebrede speurtocht een groot succes. Hele families trokken erop uit om de eieren te zoeken. Net als vorig jaar komen de gelukkige vinders live in de uitzending van Radio Oost en winnen ze een leuke prijs. De vinder van het ‘Gouden Paasei’ wint een fantastische reis voor twee personen naar een zonnige vakantiebestemming!

 

In de nacht van 8 op 9 april worden de twintig RTV Oost Paaseieren verstopt op markante plaatsen in de hele provincie. Op tweede paasdag mogen alle inwoners van Overijssel tussen 10.00 en 17.00 uur gaan zoeken. Daarbij moeten ze goed luisteren naar de uitzendingen van Radio Oost, waarin geregeld aanwijzingen worden gegeven. Op www.rtvoost.nl/zoekhetei is de hele dag een speluitleg te vinden, met daarbij een kaart waarop in grote lijnen is aangegeven op welke locaties de eieren te vinden zijn. Deze aanwijzingen kunnen ook via de mobiele app en mobiele site van RTV Oost worden geraadpleegd.

 

Er worden negentien ‘gewone’ Paaseieren en één Gouden Paasei verstopt. Elk RTV Oost Paasei bevat een korte uitleg, zodat ook een toevallige vinder weet wat hij/zij moet doen. De vinder moet telefonisch contact opnemen met Radio Oost om de prijs te claimen. De locatie van het Gouden Paasei wordt via cryptische aanwijzingen beetje bij beetje bekend gemaakt. De aanwijzingen en de berichten over de inmiddels gevonden eieren zijn te horen in de programma’s Goeiemorgen Overijssel en Overijssels Glorie. Verslaggevers van Radio Oost reizen door de provincie en gaan in gesprek met mensen die op zoek zijn. Gedurende de dag zal het Gouden Paasei in close-up te zien zijn op TV Oost.

 

Meer informatie over de actie ‘Zoek het ei’ is te vinden op www.rtvoost.nl/zoekhetei. Door je op de site aan te melden als ‘zoeker’, krijg je via e-mail alle tips toegestuurd die je nodig hebt om de eieren te vinden. De tips worden ook via Twitter verstuurd, volg daarvoor @zoekhetei.

 

Artikel delen: