Schoolvoetbal Gemeente Dalfsen

zelle.jpg

Ooit de oprichter van het voetbaltoernooi De Heer Zelle, adjudant van de Rijkspolitie te Dalfsen (zeer gezienpersoon in Dalfsen). toen  noemden ze dat de paasvoetbaltoernooi, want er bestond vroeger een paasvakantie foto: Rob Klute, ook als politieman toen zeer betrokken bij dit evenement.

 

DALFSEN – Het schoolvoetbaltoernooi zit er weer aan te komen. De scholen hebben hun teams weer ingeschreven en zijn klaar voor de strijd. Ook dit jaar zullen de winnaars van de A-Poule weer door gaan naar de regio finale. In 2011 waren dat het jongensteam van de Heideparkschool en het meisjesteam van de Uitleg. Wie zullen er dit jaar met de bekers naar huis gaan? 

 

 Ook in de B en C poulen zal weer flink gestreden worden. Naast bekers voor de finalisten zijn er dit jaar natuurlijk ook weer de faiplayprijzen. Als toernooicommissie hebben we sportief spel hoog in het vaandel staan. De sportiefste ploeg uit de poule zal daarvoor dus ook beloond worden. Veel plezier met de voorbereidingen en tot 6 april op het schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Dalfsen. De voorrondes zijn op 11 april 2012 op sportpark Gerner in Dalfsen en de finalewedstrijden op vrijdagavond 20 april 2012 ook op Sportpark Gerner in Dalfsen. De Regiofinales worden gespeeld op 9 mei bij ASC’62 in Dalfsen.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Artikel delen: