Doe mee aan de grote vogelhuiswedstrijd op 5 en 6 mei

 

 DALFSEN – Het bestuur van –kunstomdalfsen- roept iedereen –jong en oud- op tot deelname aan de grote vogelhuiswedstrijd. Na de jaren van vogels verschrikken halen we graag de vriendschapsbanden weer aan met het gevederde volkje. We roepen iedereen in Dalfsen en ver daar buiten op om een prachtig vogelhuis te ontwerpen.

 

                                                 maak ze maar niet allemaal zo groot!

 

 

Groot, klein, artistiek of gewoon praktisch, simpel, met veel poespas: alles mag. De enige eisen aan het vogelhuis zijn dat deze enigszins weersbestendig is tijdens het broedseizoen in verband met het wooncomfort en het huis moet aan de muur of op een paaltje kunnen worden bevestigd in het kader van veilig wonen. Er zijn 3 leeftijdscategorieën: vanaf 4-10 jaar, van 11-16 jaar en vanaf 16 tot 103 jaar.
Alle huisjes worden tentoongesteld in de weilanden en tuinen van Heileuver en “Boerhoes op 5 en 6 mei. De vele bezoekers tijdens het kunst- en cultuurweekend van –kunstomdalfsen- zijn de jury. Er zijn prachtige prijzen te winnen.
Ga aan de slag en lever het huisje uiterlijk 3 mei in bij Boerhoes (www.boerhoes.nl) of Heileuver (www.helileuver.nl). Het huisje blijft eigendom van de inzender zodat hij of zij het thuis kan onderverhuren…
Veel plezier, succes en alvast dank voor je deelname namens de vogels.

Meer informatie:
Antje Kingma
Boerhoes
Koepelallee 8
7722 KT Dalfsen
0529-401878
info@boerhoes.nl

Artikel delen: