Vriendinnendag S.V. Nieuwleusen groot succes

NIEUWLEUSEN – De Vriendinnendag van S.V. Nieuwleusen die op woensdagmiddag 16 mei voor de 4e keer werd georganiseerd was een groot succes. Alle meisjesleden van S.V. Nieuwleusen mochten hun vriendinnetjes, buurmeisjes of nichtjes meenemen om samen te voetballen maar ook meisjes die geen vriendin bij S.V. Nieuwleusen hebben, waren van harte welkom.

Doel van de Vriendinnendag is om meisjes en hun ouders kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meisjesvoetbal bij S.V. Nieuwleusen.
Er waren maar liefst 42 meisjes op de Vriendinnendag afgekomen. Precies de helft daarvan was (nog) geen lid van S.V. Nieuwleusen.
De meiden speelden een 4 tegen 4 toernooi waarbij ze 5 wedstrijdjes speelden van 10 minuten. Elke wedstrijd speelden ze met andere medespelers. De meisjes verdienden 10 punten voor een overwinning, 5 voor een gelijkspel en een punt voor elk doelpunt dat ze samen maakten.
Aan het eind van de middag werden onder het genot van een ijsje de prijzen uitgedeeld. De winnaars van het Oranje EK-pakket:
F-pupillen lid: Keanny Vink, F-pupillen niet lid: Jasmijn Popken, D/E-pupillen lid: Michéla Gunneman, D/E-pupillen niet lid: Lotte Nooijen.

Meisjes die nog geen lid zijn en eens mee willen trainen, zijn van harte welkom. Meer informatie is te verkrijgen bij Jeugdcoördinator Jan Pasman,  06 – 13 87 53 21 of  0529 – 48 27 14.