Bonte Stegge Got Talent voor Stichting Namasté

DALFSEN – Donderdagavond was de Trefkoele het toneel voor kinderen van de Bonte Stegge om eigen talenten te laten zien. Na verschillende voorrondes in de eigen groepen waren de grootste talenten uit elke klas uitgenodigd om aan een groot publiek te laten zien wat ze in huis hadden.
Na een openingswoord van presentatrices Anouk en Annemee, was het eerst de beurt aan Niloy Haroun om een lied te zingen speciaal voor zijn uit Bangladesh overgekomen oma.

Hij was niet doorgedrongen tot de finale, maar het feit dat zijn oma er was mocht hij out of contest zingen. Hierna barstte het geweld los tien verschillende act variërend van zang, dans tot turnoefeningen en majorette. Elk van de oefeningen werd beoordeeld door een vakkundige jury, waarin ook de oprichtster van de Namasté foundation zitting had genomen. Ondanks de warmte wisten alle kinderen bij elk optreden een topprestatie neer te zetten.

 
Tijdens het juryberaad hebben ook een aantal ouders talenten laten zien. Zo was er Rik van Drielen die met een motorzaag in een mum van tijd een stoeltje kon maken. Annet Rumengan wist de zaal op te zwepen met liedjes van Tina Turner en The kings of leon.
Uiteindelijk hadden Kim en Sofie de jury weten te overtuigen met hun versie van People help te people van Birdy. Ze wisten hiermee de winst in de wacht te slepen.

Maar de grootste winst en doel van deze avond was wel het ophalen van liefst €250,- voor ons sponsorkind die met deze financiële injectie met behulp van de Namasté foundation voor een euro per dag kan wonen in een weeshuis en naar school kan gaan.

En daarmee werd de boodschap van de uiteindelijke winnaressen eens te meer duidelijk people help the people….

Artikel delen: