Recentelijk is mijn boek ‘De overwinning’ uitgekomen.

GRAMSBERGEN – ZWOLLE – VECHTDAL -Geslaagde boekpresentatie Margret Ester. Zaterdag 9 juni presenteerde de Gramsbergse Margret bij Boekhandel Heijink onder grote belangstelling haar debuutboek ‘De overwinning’ In de sfeervolle entourage heette de schrijfster iedereen hartelijk welkom. Onder de aanwezigen waren een aantal mensen die geïnterviewd zijn voor het boek of op een andere wijze daaraan een bijdrage hebben geleverd. 

 

 

 Margret Ester woont sinds een aantal jaren met haar man en dochter in Gramsbergen, en is geboren en getogen in Zwolle.Margret vertelde iets over de inhoud en totstandkoming van haar boek. ‘De overwinning’ is een uniek boek specifiek voor jongeren, maar ook een ‘eye-opener’ voor volwassenen. De schrijfster neemt de lezer mee naar het sportieve leven van het 12 jarig meisje Anouk. Tijdens een vakantie krijgt ze een ongeluk, waardoor haar leven drastisch verandert. Ze kent talrijke moeilijke momenten, die aangrijpend maar vaak ook nuchter beschreven zijn. Geschreven vanuit een door de schrijfster bekende wereld, ook al heeft ze voor dit boek veel aanvullende research gepleegd. Margret Ester kent als geen ander zowel de sportiviteit en uitdagingen in het ‘valide’ leven als die in het leven mét beperkingen en beschrijft beide op een kenmerkende, positieve wijze.

 

Trots las Margret enkele passages uit het boek voor en de aanwezigen kregen de gelegenheid vragen te stellen. Onder het genot van een drankje en hapje signeerde de schrijfster haar boeken. Met ‘De overwinning’ door uitgever Boekscout, lanceert zij haar debuutroman. Het boek is te verkrijgen via de boekhandel en Boekscout.nl. Voor meer info: www.margretester.nl

 

 

 

 

Artikel delen: