Figuranten gezocht voor Regiokrimi

DALFSEN – HENELO – De opnamen voor ‘Gerede Twijfel’ zijn in volle gang. Producent BING Film & TV is daarvoor nog op zoek naar figuranten en die mogen best uit Dalfsen komen. Zet Dalfsen maar op de kaart! De nieuwe regionale krimiserie wordt vanaf september 2012 uitgezonden door TV Oost en negen andere regionale omroepen en zal in 2013 tevens te zien zijn bij Omroep MAX.

 

 

‘Gerede Twijfel’ draait om verhalen uit tien provincies. Een professor houdt met zijn werkgroep criminologie oude misdaadzaken tegen het licht. Hij en vijf studenten bestuderen dossiers om na te gaan of er geen fouten zijn gemaakt tijdens de waarheidsvinding en de rechtsgang. Tien spannende verhalen, die zich telkens afspelen in een andere provincie.

 

Van maandag 25 tot donderdag 28 juni vinden de opnamen voor de Overijsselse aflevering plaats in en rond Zwolle.

 

Lijkt het je leuk om een kleine rol te spelen in ‘Gerede Twijfel’ en daarmee tevens een uniek kijkje te krijgen op de set? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar casting@bingfilm.tv met als onderwerp ‘Zwolle’. Vermeld in de mail je naam, telefoonnummer en leeftijd en stuur een recente foto mee.

 

Artikel delen: