Goede prestaties ASC turnsters op de Dorpenwedstrijd

Vlnr: Anouk Brandwacht, Fleur van Brenk, Florien Albracht, Allison Veldman, Melissa Eilert en Amber Pruim

DALFSEN – Op zaterdag 23 juni wordt de jaarlijkse Dorpenwedstrijd gehouden, ditmaal is de organisatie in handen van SVD Gym. De wedstrijd wordt dan ook gehouden in De Trefkoele in Dalfsen. De turnverenigingen uit Dalfsen, Nieuwleusen, Balkbrug en Dedemsvaart treffen elkaar  in een onderlinge wedstrijd.  Voor ASC komen 6 dames uit in de 5e en 6e divisie.

 

 

Fleur van Brenk en Amber Pruim kwamen uit in de 6e divisie, pupil 1 niveau 11. Fleur eindigt op een 8e plaats en Amber weet  met  een bronzen medaille naar huis te gaan.
Florien Albracht en Allison Veldman kwamen beide uit in de 5e divisie, instapniveau 11. Een meer dan keurige wedstrijd voor de beide dames. Allison had lang uitzicht op een 1e plaats, maar een val van de balk zorgde ervoor dat ze uiteindelijk met miniem verschil 2e werd, een mooie zilveren medaille dus. Florien draaide een keurige wedstrijd en eindigde op een 4e plek.
Melissa Eilert en Anouk Brandwacht komen uit in de 5e dvisie, pupil 1 niveau 10. Voor beiden een prima wedstrijd; Melissa eindigt als 2e en Anouk weet de 1e plek te behalen.
Al met al sportief gezien een hele goede ochtend voor de jonge turnselectie van ASC.

Artikel delen: