VechtdalFM viert 20 jarig bestaan

VECHTDAL – Op zaterdag 7 juli viert vechtdalFM haar 20 jarig bestaan. Met alle vrijwilligers gaan ze er een mooi evenement van maken.

Om 10.00 begint er een grote rommelmarkt.
Vanaf 12.00 tot 16.00 uur kan iedereen de studio van VechtdalFM bekijken en uitleg krijgen hoe ze daar radio maken.
Tussen 14.00 uur tot 16.00 uur is er een optreden van de bekende John Hill + Band.

En als klapper is er een grote verloting gepresenteerd door Patrick Schrooten (voorzitter van vechtdalFM en) HUUB goud met als hoofdprijs een reis naar Parijs ten waarde van 500 euro.

Verder verzorgt Kapsalon Hilly enkele make-overs in de tent, komen alle radio-programma’s LIVE vanaf het feestterrein tegenover de studio van VechtdalFM in het Oude Gemeentehuis van Nieuwleusen aan het Westeinde 2.

Let op, een bezoekje aan de studio levert elke bezoeker een kans op, op één van de vele prijzen beschikbaar gesteld door ondernemers uit onze regio.

En uiteraard heeft  Het Boskamp uit Dalfsen, ook een mooie prijs, want bij de verloting geven wij enkele tegoedbonnen weg voor ritjes in hun  “nieuwe ” Amsterdamse fietstaxi’s.

En voor de kinderen is er een springkussen en zal Puk de grote kindervriend aanwezig om de kinderen vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur te vermaken met al haar mogelijkheden.

Voor verdere informatie, HUUB goud 06-25011333

Artikel delen: