SERCODAK Dalfsen speelt 2e ronde Europa Cup in De Trefkoele

DALFSEN – Na de uitschakeling voor de Champions League, afgelopen weekend in Trondheim, speelt Landskampioen SERCODAK Dalfsen in de 2e ronde van de Cup Winners’ Cup tegen het Cypriotische SPE Strovolos. SERCODAK Dalfsen speelt 13 oktober in Nicosia en een week later is SPE Strovolos te gast in Dalfsen.

 

Normaliter speelt SERCODAK Dalfsen haar Europese wedstrijden in Topsportcentrum Landstede in Zwolle. Vanwege het overvolle programma van de basketbal- en volleybalbond in het weekend van 20 oktober  is er geen ruimte in Topcentrum Landstede. “We zijn daarom maandag gelijk in gesprek gegaan met de Europese Handbal Federatie en hebben de situatie uitgelegd. Ondanks dat de Trefkoele is afgekeurd voor Europese wedstrijden hebben zij begrip getoond voor de ontstane situatie en ons toestemming gegeven om bij uitzondering de 2e ronde in Dalfsen te spelen”, legt manager Rene Cloo uit. “Daar zijn we heel blij mee, zeker omdat we dit seizoen ons trouwe publiek en de mensen in Salland graag Europese wedstrijden willen aanbieden. Dat zijn niet alleen voor de speelsters de krenten in de pap, maar ook voor alle handballiefhebbers uit de regio”. 

De 2e wedstrijd tegen SPE Strovolos staat voor zaterdag 20 oktober om 20:00 in Theater De Trefkoele op de agenda.

Zaterdag 29 september a.s. om 14:00 speelt SERCODAK Dalfsen in Almere de SuperCup finale tegen Quintus. Dan staat de 1e prijs van het seizoen op het spel. Vorig jaar veroverde SERCODAK Dalfsen de SuperCup tegen SEW.

 

Artikel delen: