Night of the Plons groot succes!

 

DALFSEN – Met op de top een enthousiast publiek van ruim 500 mensen kan de organisatie van Night of the Plons terugkijken op een geslaagde zaterdagavond. Het experiment om de Fanfare van Excelsior Dalfsen te combineren met Rock-muzikanten en het Popkoor Young Spirit werd door het publiek bijzonder gewaardeerd en de reacties waren dan ook uitsluitend lovend. Alleen de kou was een beetje een spelbreker. Maar doordat alles donker was en de haven vol lichtjes was de sfeer buitengewoon goed.

 

Het Dalfser bedrijf Eventsound had het geluid en een lichtshow perfect geregeld. Waardoor nummers als Crazy Little Thing called Love, It’s My Life en een medley van Deep Purple prachtig tot uiting kwamen. Nadat de Marching Percussion Band in de tent diverse nummers zoals Eloïs ten gehore hadden gebracht, werden de badeendjes vanuit de kraan het water in gegooid, elk badeendje had een nummer en die correspondeerde met een lotnummer. Na het, door Annet Rumegan-Roons gezongen, “I will survive” mocht wethouder Maurits von Martels de winnende eendjes eruit vissen.

De lotnummers waarop prijzen zijn gevallen zijn: 36, 40, 121, 149, 184, 192, 266, 312, 316, 339, 382, 418, 433, 436, 442, 464, 479. De hoofdprijs, een tablet, is gevallen op lotnummer 416. De prijswinnaars die hun prijs nog niet hebben opgehaald, kunnen zich bij het bestuur van Excelsior melden.

Rik Hogenkamp praatte de hele avond bij elkaar en bedankte op geheel eigenwijze tijdens het Everybody needs somebody van de Blues Brothers, iedereen die had geholpen om van deze avond een succes te maken. Daarna werd de avond afgesloten met een medley van Hollandse hits. De organisatie is bijzonder tevreden over de opkomst en de reacties rondom Night of the Plons. Het zou dan ook zo maar kunnen zijn dat het nog een keer herhaald gaat worden.

Artikel delen: