Uitslagen Biljartvereniging De Trefkoele

DALFSEN – In de avond competitie werd door alle teams van biljartvereniging De Trefkoele gewonnen. De Trefkoele 1 kreeg DOS/Hattem 5 uit Hattem op bezoek en wist te winnen met 5-2. Evertjan Holsappel wist met zijn partij in 17 beurten met een gemiddelde van 5.00 te winnen. Evert Hulleman wist zijn partij ook te winnen met deze uitslag, staan zij nu op de derde plaats van de competitie.

De Trefkoele 2 wist te winnen van De Brouwerij 2 met 5-2. Jan Lindeboom en Albert Holsappel wisten hun partij te winnen. Albert Holsappel speelde een goede partij met een gemiddelde van 2.54. Hiermee staat De Trefkoele 2 op de eerste plaats van de competitie.

De Trefkoele 3 moest op bezoek bij Steenwijk 5 in Steenwijk, hier werd gewonnen met 7-2 Joop de Haan Gerard Bijvang en Gerard Verhaar wonnen hun partij.

De Trefkoele 4 moest de reis maken naar Tholen 1 in Emmeloord daar werd gewonnen met 7-2 Gerard Bijvang wist zijn Partij te winnen. Roelof Bergman speelde een goede partij met een gemiddelde van 2.38 en wist zijn partij in 21 beurten te winnen. Ineke Kragt kwam vier Carambole’s te kort. Joop van Eldik speelde eveneens een goede partij hij wist zijn partij in 22 beurten te winnen met een gemiddelde van 1.72 De Trefkoele 4 staat nu als eerste op de ranglijst met de kanttekening dat zij 2 wedstrijden meer gespeeld heeft. Bij de dagcompetitie kreeg De Trefkoele 1 B.V.V’94 uit Vollenhove op bezoek hier werd gewonnen met 37-35 Evertjan Holsappel en Jan Lindeboom wisten allebei hun partij te winnen.

De Trefkoele 2 ging op Bezoek bij R.B.C.S 1 uit Staphorst dit team speelt bij De Brouwerij in Nieuwleusen hier werd verloren met42-39 Gerard Bijvang en Wim Holsappel Wisten hun partij te winnen al met al toch een goede week voor de Biljartvereniging De Trefkoele.

Artikel delen: