Enorme belangstelling Nacht van de Nacht

DALFSEN – De belangstelling voor de zogenaamde nachtwandeling van de Nacht van de Nacht was overweldigend. Traditioneel was er in Dalfsen weer een wandeltocht in donker onder leiding van een natuurgids, tijdens de wandeling kreeg met een heerlijke warme kop soep aangeboden. Na de soep kon men verder met een huifkar. De organisatie was in handen onder leiding van de gemeente Dalfsen die dit heeft uitbesteed aan Partycentrum Het Boskamp, zeg maar de vakmensen voor het organiseren van evenementen, die dit beroepsmatig het hele jaar doen. Bij 125 inschrijvingen is er een stop op gezet.

 

Als iedereen mee had kunnen doen waren er meer dan 160 deelnemers geweest.  Om het een beetje beheersbaar te houden waren ze gedwongen om er een maximum aan te stellen. De wandeling ging over openbare paden en zandwegen, die ook na zonsondergang gewoon vrij toegankelijk zijn. Sommige wandelaars hadden er zelfs een autorit voor over van uit Badhoevedorp, en Lelystad.

Deze mensen doen hier trouw elk jaar aan mee, alleen al voor de sfeer van een dergelijke avond. Die verschijnen al om 17.00 uur, beginnen met een drankje, vervolgens een etentje en doen dan mee met het programma. Voor hen is het een avond vullend uitje. Hopelijk is er ook volgend jaar weer dit evenement, wat ook heel goed is voor Dalfsen promotie.

De gemeente Dalfsen heeft zojuist te kennen gegeven om dit evenenment ook in 2013 te laten organiseren. Dat is dat ook weer de laatste dag van de zomertijd.

Artikel delen: