Vecht Gospel Festival zet een topartiest op het programma.

DALFSEN – Kees Kraayenoord op het Vecht Gospel Festival 2013. De bekende gospelzanger Kees Kraayenoord  is gecontracteerd voor de derde editie van het Vecht Gospel Festival, dat op zaterdag 30 maart 2013 zal plaats vinden in de Trefkoele te Dalfsen. Ook het Gospelkoor Dabar Stadskanaal en Janine Beens treden op, beiden winnaars van de Vecht Gospel Award in 2012. Daarnaast zijn er nog onderhandelingen gaande met een Internationale gospelartiest/band.

 

Naast bovengenoemde artiesten treden nog 22 gospelkoren & – bands op, afkomstig uit geheel Nederland. Ook is er een informatiemarkt met stands van bedrijven en organisaties, kinderplein met een theatervoorstelling van Operation Rescue, workshops, grote Sing-in en Bijbelstudies. Nieuw bij de 3e editie is een groot netwerkevent voor ondernemers onder de naam ‘ Club van 100 ‘. Het thema van het festival in 2013 is ‘Be Free”

Kortom het Vecht Gospel Festival biedt u de gehele dag een uitgebreid programma en kan daarmee worden toegevoegd aan de lijst grote Gospel Festivals in Nederland.
Voor mee informatie www.vechtgospelfestival.nl

Artikel delen: