Help jij ook een handje mee op de Natuurwerkdag?

DALFSEN – Laatste kans om je aan te melden voor een unieke beleving in natuur&landschap.Over een paar dagen – op zaterdag 3 november 2012 –  barst voor de twaalfde keer op rij de landelijke Natuurwerkdag los. In Overijssel kun  je op maar liefst 35 locaties helpen door bijvoorbeeld dennetjes te zagen, poelen te schonen of fruitbomen te planten; van Deventer tot Steenwijk, van Zwolle tot Enschede. Landschap Overijssel, coördinator van de Natuurwerkdag in Overijssel, daagt je uit om samen met familie en vrienden aan de slag te gaan. Aanmelden is nog altijd mogelijk via de website www.natuurwerkdag.nl.

 

De Natuurwerkdag is voor iedereen: ervaren en onervaren, jong en oud. Op de locaties is altijd deskundige begeleiding, professioneel gereedschap en (indien nodig) veiligheidskleding als handschoenen, laarzen en brillen aanwezig. En na afloop staat er een heerlijke kop koffie, thee, soep of chocolademelk voor je klaar. Met andere woorden: niets staat een dag samen werken in de frisse buitenlucht nog in de weg. Ga naar de website www.natuurwerkdag.nl voor meer informatie over de locaties en het aanmelden. Kom ook en leef je uit in het Overijsselse landschap!

Al tachtig jaar zet Landschap Overijssel zich in voor natuur&landschap in Overijssel! Samen met  de onmisbare steun van onze donateurs, bedrijfsvrienden  en natuurlijk de buren van onze natuurterreinen. Maar ook met de gemeenten, talloze enthousiaste vrijwilligers, de provincie Overijssel en de Nationale Postcodeloterij. Bedankt daarvoor! Help jij ook mee? Heel graag! www.landschapoverijssel.nl/jubileum

Artikel delen: