Ook Ardesch gaat zijn voorgevel aanpassen

3d schets van hoe het wordt, de auto van Ilona staat er zelfs bij op

DALFSEN – Niet alleen de pandjes aan het burgemeester van Bruggenplein in Dalfsen krijgen een fraaier aanzicht, ook Jarno en Ilona Ardesch aan de Welsummerweg in Dalfsen doen mee aan fraaier uitstraling. Ook hun voorgevel zal er behoorlijk anders uit gaan zien. Ook zij gaan dit in eigen beheer doen. Daar was er afgelopen zomer ook al een andere Dalfser ondernemer mee bezig om dit zelf te doen. Iedereen merkt iets van de economische teruggang, dan probeer je toch de kosten te drukken, maar wel vooruitgang te maken.

Ook bij Ardesch willen ze graag vooruit. Ze zijn al druk bezig met deze werkzaamheden. Het gaat ook zeker mooi worden, want dat kan je al zien op bovenstaand plaatje. Tijdens deze werkzaamheden blijft de zaak gewoon open, en is er ook tijd voor een kop koffie voor hun klanten. Want de handel gaat gewoon door, moet ook, want ook de kosten gaan gewoon door. Dus als u daar aankomt en je denkt laat ik er maar niet heen gaan, ze zijn aan het verbouwen: trekt u zich daar niets van aan en stap gerust de winkel binnen, want je bent nu meer dan welkom om uw tapijtje of wat dan ook uit te zoeken. Ondanks dat ze aan het verbouwen zijn, blijven hun prijzen gewoon schappelijk en het advies, dat was al altijd gratis daar. Tijdens de bouwperiode hebben ze een totale verbouwingsopruiming met veel acties en showroomuitverkoop. Begin volgend jaar (ze noemen bewust nog geen datum) volgt een heropening met een nieuwe uitbreiding van de collecties bedden, meubels en buitenzonwering, ook al omdat ze onlangs het bedrijf hebben overgenomen van Jan Ardesch, die nog wel vrolijk mee blijft werken in dit mooie bedrijf. Een nieuwe uitstraling die past bij hen en hun team. Natuurlijk gaan we de opening melden op dalfsennet als het zo ver is.
Volg Ardesch Interiors ook op facebook en twitter, waarbij ze tijdens de gehele verbouwing up to date foto’s plaatsen en telkens nieuwe acties hebben.

Artikel delen: