De Provincie Ronde (laatste stemronde) is gestart.

DALFSEN –  Ontvangt Cafe Restaurant Partycentrum Het Boskamp 17 december een Award in het Steigenberger Kurhaus Hotel?
Gefeliciteerd, Cafe Restaurant Partycentrum Het Boskamp is door naar De Provincie Ronde bij De Verkiezing van het Leukste Restaurant. Allen heel erg bedankt voor het stemmen.

http://youtu.be/8RVzlyp_iWE

Stemmen op Cafe Restaurant Partycentrum Het Boskamp kan nu tot en met 12 december aanstaande. Er kan nu tot en met 12 december kan er op Cafe Restaurant Partycentrum Het Boskamp gestemd worden. Alle stemmen staan sinds de gemeenteronde weer op 0, iedereen mag weer (opnieuw) stemmen, alle restaurants maken evenveel kans.  Ontvangt Cafe Restaurant Partycentrum Het Boskamp op 17 december een Award in het Kurhaus?
De volgende Awards worden op 17 december uitgereikt in het Steigenberger Kurhaus Hotel:

– De Provincie Awards
– De Landelijke Award
– 3 Awards voor Creativiteit bij het werven van Stemmen

Correctie eindstand gemeenteronde
Dinsdag 27 november heeft er een correctie plaats gevonden op de eindstand van de gemeenteronde. In een enkele gemeente heeft dat gevolgen voor de eindstand gehad. In het enkele geval dat er daar door een restaurant geen gemeentewinnaar meer is, waar dat eerder wel gecommuniceerd is, is dat restaurant alsnog uitgenodigd voor de stemronde die nu begint. Onze oprechte excuses voor het ongemak en/of de eventuele verwarring. Door de korte voorbereidingsperiode voor sommige restaurants kan er nu gestemd worden tot en met 12 december in plaats van 8 december.
 
Cafe Restaurant Partycentrum Het Boskamp is sowieso door!

Stemmen weer op 0 in de Provincie Ronde
In de Provincie Ronde kan iedereen weer (opnieuw) stemmen op de gemeente winnaars. De sponsors van de verkiezing doneren ook in deze laatste stemronde voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om de nieusbrieven te ontvangen € 0,05  aan Pink Ribbon. Pink Ribbon zet zich in tegen borstkanker en van iedere euro wordt 87 cent besteed aan onderzoek en projecten. Voor alle genomineerden een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven!
 
 

Artikel delen: