Hoonhorst rijdt elektrisch evenement

HOONHORST – Kom aanstaande zaterdag naar het Hoonhorst rijdt elektrisch evenement! Aanstaande zaterdag 1 december wordt op het dorpsplein in Hoonhorst het Hoonhorst rijdt elektrisch evenement georganiseerd. Om 11:30 wordt de duurzame dorpsdeelauto door wethouder Agricola officieel in gebruik genomen.  Geinteresseerden kunnen alles te weten komen over het gebruik van dit prachtige vervoermiddel. Hoe werkt het elektrisch rijden, hoe moet ik me aanmelden bij MyWheels, hoe rijdt zo’n auto nu eigenlijk, op al deze vragen kunt u antwoord krijgen aanstaande zaterdag.

 

Voor de eerste 10 aanmeldingen geldt bovendien een zeer aantrekkelijke introductiekorting.  Zo wordt autorijden wel heel voordelig!

Op het dorpsplein wordt ook een ander nieuw project onthuld; de dorpsaanhanger. Naast de dorpsdeelauto is ook deze aanhanger van en voor het hele dorp. Deze aanhanger die bij autobedrijf B vd Vegt komt te staan is niet alleen voordelig om te huren, het huren gaat ook nog eens erg gemakkelijk. Een aanwinst voor het dorp!

Daarnaast zijn er op het plein diverse elektrische voertuigen aanwezig en worden er leuke activiteiten gehouden. Kom dus zeker een kijkje nemen!  Hier meer info

 

Artikel delen: