Blues an de Riest festival met Dalfser bluesformatie

 

DALFSEN – In de delta van het riviertje de Reest (plaatselijk spreekt men dit uit als de Riest) en op de grens met Overijssel en Drenthe, ligt verscholen tussen de weilanden en de bomen Manege Klein Oever, Balkbrug, waar op zondag 24 februari 2013 een bluesmiddag en -avond georganiseerd gaat worden.

 

Ruben Hoeke, Blues on Bootz, Duketown Slim en De Dalfser blues rock formatie Southern Style zullen optreden die middag / avond.
Verder is  er voor de Die-hards vanaf 22:00u de afterblues in de kleine Saloon van Klein Oever met de 2 mans gelegenheids formatie Clear Moonshine, met daarin Marijn Ooijmans en Cigarbox Henri uit Dalfsen.

Wie denkt dat blues oude suffe muziek is komt zeer bedrogen uit, want er zal veel geswingd en gedanst kunnen gaan worden.
Sterker nog: de blues is bezig aan een revival en is erg hot onder bezoekers van alle leeftijden! Mede daarom wordt het een feest voor jong en oud, want ook voor gezinnen met kinderen zal er van alles te doen zijn.
De kinderen zullen namelijk in de enorm grote manegebak achter het partycentrum onder deskundig toezicht vermaakt worden, met ponyrijden en noem maar op.
De ouders kunnen zich dan onder het genot van food and beverage, heerlijk laten onderdompelen in de blues.

Kaarten in de voorverkoop via de website die volgende week de lucht ingaat: www.bluesanderiest.nl

 

Artikel delen: