Station tot Station Loop: bijna inschrijven

DALFSEN – Inmiddels staat dit evenement vast in jouw agenda; de laatste woensdag van de maand mei.
Op 30 mei is de 5de editie succesvol verlopen. Fantastisch, wat een belevenis was dat. Dat geeft energie voor 2013. Noteer maar vast. 1 februari 2013 om 18.00 uur inschrijven (2012 – in 3 uur tijd limiet bereikt) en 29 mei 2013 de start om 19.30 uur.

 

We hebben na deze Lustrumeditie voldoende redenen om te evalueren. Want we hebben veel reacties gekregen. Bijna zonder uitzondering positief. Heel positief. Noviteiten als camerabeelden met een groot scherm bij de finish en een singlet met je startnummer en naam geprint hebben jullie massaal doen reageren. En dat doen ons als organisatie heel goed. Fantastisch.

Zoals gezegd… op 29 mei 2013 zijn wij terug. Belangrijk is dat je je op tijd inschrijft. Op 1 februari 2013 om 18.00 uur start de inschrijving op deze website. Houd de website in de gaten voor de exacte start op 1 februari. En ook in 2013 geldt: VOL=VOL

Samen met onze partners en sponsors hopen wij je op 29 mei 2013 te mogen begroeten bij de zesde editie.
Over nagenoeg geheel verharde fietspaden en autoarme wegen voert de groene Station tot Station Loop je langs de Overijsselse Vecht. Om 19.30 uur word je “weggeschoten” voor de 10 Mijl. Zo loop je van station naar station en wacht je een warm onthaal door onze enthousiaste speaker Henk Borgmeijer.
Henk blijft enthousiast en steekt alle deelnemers een hart onder de riem. Of je nu vooraan loopt of net voor de bezemwagen. Henk maakt geen verschil: “Ik vind het belangrijk dat deze loop wordt georganiseerd en ben blij dat ik in mijn geliefde Vechtdal daaraan een bijdrage mag leveren.”

 

Artikel delen: