Nieuws van de nieuwe supermarkt in Dalfsen!

DALFSEN – Superbezorger is een samenwerkingsverband aangegaan met een nieuwe, grotere toeleverancier. Deze samenwerking geeft u als klant het voordeel dat ons assortiment groter wordt, meer keuze uit huismerk producten erbij komen zoals Markant, Melkan, Bonbébé, Bon Appetit en Derlon. Ook kunnen wij nu gesneden groenten, diepvries producten en goedkopere soorten brood aanbieden.

 

 

Onze vlees en vleeswaren producten blijven van onze ambachtelijke slager komen. In de maand februari zullen de diverse producten zoals; gesneden groenten, diepvries producten en meerdere soorten brood worden toegevoegd op de site. Staat er iets nog niet tussen? Vermeld deze producten bij afronding van uw bestelling onder kopje opmerkingen dan voegen wij deze toe aan uw bestelling!

Vanaf deze week hebben wij veel aanbiedingen van ons oude huismerk Everyday. Dit merk zal niet helemaal verdwijnen maar er gaan veel producten uit het assortiment vanwege de nieuwe samenwerking.

Speciaal voor ouderen zonder internet hebben wij de boodschappenlijst ophaal en bezorg service. Wij komen uw boodschappenlijst ophalen om deze vervolgens de volgende dag te bezorgen. U kunt ons hiervoor telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-53143172

Nieuw in ons assortiment zijn de biologische producten, van kruidenierswaren tot groente en fruit. Deze lijn word ook nog verder uitgebreid.

Ook kunnen wij u mededelen dat wij ter uitbreiding per 1 februari gaan bezorgen in Assen en 15 km rondom deze stad.

Om alle aanbiedingen en nieuws te volgen wijzen wij u op onze twitter pagina;

https://twitter.com/Superbezorger

Of onze facebook pagina;

http://www.facebook.com/superbezorger.zwolle

U kunt zich ook vrijblijvend registreren op onze site om de nieuwsbrief te ontvangen!

Ook geven wij aan iedere huidige klant die ons een nieuwe bestellende klant aanlevert een fruit pakket weg t.w.v. € 10 euro. Immers de beste manier van reclame is mond op mond reclame!  Wel moet deze nieuwe klant uw naam bij zijn of haar bestelling vermelden. Aan het aanleveren van klanten zit geen maximum! Wij maken elke maand weer een nieuw weg te geven pakketten!

Met vriendelijke groet,

Robert Boelen

http://www.superbezorger.nl

Artikel delen: