Loes Antonissen gaat weer op missie,

En eerlijk gezegd kan ze nog steeds financiële steun gebruiken

LEMELERVELD – Hallo Willy, Hier nog even een berichtje van mij voordat ik aanstaande zondag weer naar Kenia vertrek, waar ik deze keer voor een jaar zal blijven. Bij mijn laatste bezoek is er voor gezorgd dat de groentetuin is uitgebreid en door aankoop van zaden en planten wordt er nu volop geoogst. Ze zijn alweer 2 maanden zelfvoorzienend in groenten.

Tijdens mijn verblijf in Nederland is er een grote overkapping geplaatst. Zodat ook bij tropische regens, en dat doet het nog al eens hier, de kinderen buiten kunnen spelen. Maar ook officiële gedeeltes, zoals diploma-uitreiking, kerkdiensten en speciale openingen kunnen gewoon plaatsvinden wanneer het regent. In overleg met de leiding was dit hun grootste wens.

Nu ik weer terugga wil ik mij richten op de kinderen in de sloppenwijken van Nairobi. Er is een primitief schoolgebouwtje gerealiseerd waar de allerkleinsten worden opgevangen en door ons van voedsel worden voorzien. Je kunt het je niet voorstellen, maar doordat wij de kindertjes te eten geven, staan er ’s morgens vroeg al peuters die net kunnen lopen ons op te wachten voor een sneetje droog brood en een banaan. Meestal zijn ze gestuurd door de moeders die geen geld hebben voor een ontbijt.

Wij trachten deze kinderen, door onderwijs te bieden, te behoeden voor het gevaarlijke straatleven. Inmiddels heb ik van verschillende kanten alweer mooie donaties ontvangen waarmee ik de kinderen weer een beetje hoop kan geven op een betere toekomst.
Mochten er nog mensen zijn die mijn missie financieel willen ondersteunen, mijn bankrekeningnummer is: 12.78.37.272 t.n.v. Loes Antonissen. Dat heeft de vorige keer goed geholpen. Zo als je ziet hebben we er goede dingen mee kunnen doen. De kinderen zullen u dankbaar zijn.

Nou Willy, ik hoop dat je weer goed geïnformeerd bent. Jij en de kijkers van Dalfsennet.nl  kunnen me volgen op mijn website www.loesinkenia.nl

groetjes Loes

 

Artikel delen: