Benefietshow van basisschool de Bonte Stegge in Dalfsen.

DALFSEN – Op donderdag 7 februari tussen 18.30 en 20.00 uur is in de buitenzaal van de Trefkoele, een show  “Bonte Stegge Got Talent Show”. In alle groepen van onze school zijn voorrondes geweest om te komen tot een afgevaardigde ( of groepje afgevaardigde )talenten per klas. Bovendien zijn er nog twee wildcards te verdienen. De kinderen laten hun talent of act zien tijdens een anderhalf uur durende show voor de ouders, medeleerlingen en grootouders. Er zal door de jury een winnaar worden gekozen, die een beker ontvangt.

De pauze zal worden gevuld door een hondendans-act. De opbrengst van de avond komt ten goede aan het tienjarige sponsorkind van de Bonte Stegge: Niruta uit Nepal. Het geld komt daar terecht via de Namaste Foundation, een organisatie die is opgericht door Hilde van Bleijswijk. De stichting ondersteunt vrouwen en kinderen in Nepal op weg naar zelfstandigheid. Een van de projecten is het weeshuis, waar Niruta woont. Sinds een paar jaar hebben de leerlingen van de Bonte Stegge contact met Niruta. Ze ontvangen een nieuwsbrief en sturen cadeautjes. Ook komt er regelmatig iemand op school om iets over de Foundation en over Niruta te vertellen Deze jaarlijkse grote actie is inmiddels een traditie.

We hopen van harte dat daar op 7 februari een verslaggever en fotograaf van Dalfsennet.nl aanwezig kan zijn. (we gaan ons best doen Red.)

Met vriendelijke groeten
basisschool De Bonte Stegge
Dalfsen

Artikel delen: