Profiel tyrecenter Classic Jaap.

Dit was het tenminste tot 31 december, per 1 januari is het bedrijf echter overgenomen door een werknemer van Jaap van den Broek, Job Brouwers

Toen het nieuwe pand in 2008 gebouwd werd was deze zet al uitgedacht, want als je over een paar jaar denkt te stoppen omdat je 65 wordt begin je daar niet meer aan.
En nu was het dan zo ver, Job Brouwers heeft het bedrijf van Jaap per 1 januari over genomen en gaat voortaan als “Classic Job” verder.

Naast verkoop van Oldtimers en klassieke auto’s die je vanaf de straat in de showroom ziet staan is er nog veeeel meer te doen in dit pand.
Er worden auto’s gerestaureerd tot op het laatste schroefje als dat nodig is.
Zo is er een eigen motoren revisie en worden niet meer te krijgen onderdelen eventueel zelf gemaakt in de draai en frees afdeling.

Dan is er de plaatwerkerij waar de carrosserie weer helemaal in orde wordt gemaakt, tot het vervangen van complete bodems toe!
Het bedrijf beschikt ook over een moderne verfmengerij en een verwarmde spuitcabine.
Tegenwoordig heeft een garagebedrijf bijna geen onderdelen maar voorradig omdat ze binnen een paar uur geleverd kunnen worden, maar dat gaat met een oldtimer natuurlijk niet op.

Het magazijn is dan ook gigantisch, er is van alles te vinden, van motorblokken, achterassen tot een verdeelkap van respectabele leeftijd nieuw in het doosje.
In het Oldtimer gedeelte is ook een garage gedeelte ondergebracht voor onderhoud voor oldtimers van klanten, van olie verversen tot reparatie en een grote beurt.
En dan is er nog het “Profiel tyrecenter”waar natuurlijk banden voor alle personenauto,s worden verkocht en gemonteerd.
Ook voor het onderhoud en APK van de “gewone”personenauto kunt U hier terecht.
Vandaag stond er zelfs een Porsche Carrera op de brug voor een grote beurt.

Dus Job Brouwers heeft een zeer compleet bedrijf daar op het industrieterrein van Dalfsen, en is volgens hem van plan dit ook voort te zetten tot hij het met zijn pensioen weer over kan dragen aan een volgende generatie.

Artikel delen: