SERCODAK Dalfsen verlengt contracten met speelsters

DALFSEN- Landskampioen SERCODAK Dalfsen heeft in de afgelopen dagen met nagenoeg alle speelsters afrondende gesprekken gevoerd met betrekking tot volgend seizoen. In die gesprekken hebben de speelsters aangegeven ook volgend seizoen graag voor SERCODAK Dalfsen te willen spelen.

“Na het verlengen van een aantal belangrijke sponsorcontracten, zoals die van onze hoofdsponsor Serco Dakspecialisten, hebben we al vroeg in het nieuwe jaar aan onze speelsters kunnen bevestigen dat we het uitgebreide training-, begeleiding- en wedstrijdprogramma ook in het nieuwe seizoen kunnen continueren. En dat is voor onze speelsters toch wel het belangrijkste. Daarom is het prettig dat we al heel vroeg duidelijkheid kunnen geven aan de spelersgroep en de speelsters aan ons. Dan kunnen we in alle rust gaan bouwen aan het nieuwe seizoen”, zegt manager Rene Cloo.

“De speelsters zijn tevreden en enthousiast over het programma wat we hebben. Ze laten dit seizoen zien dat zij zich goed ontwikkelen. Ondanks het verlies van 3 dragende speelsters hebben we de Supercup al gewonnen, staan we bovenaan in de Play-Offs en doen ook in de Beker nog volop mee. Dat is voor ons een teken dat we met z’n allen op de goede weg zijn. Voor de organisatie en het team is het dan ook prettig dat we in een vroeg stadium al weten dat de spelersgroep aangeeft graag bij SERCODAK Dalfsen te blijven spelen. En natuurlijk kan het gebeuren dat er nog een interessante buitenlandse club zich meldt voor een van de speelsters. Dat weten we en dat hoort ook bij de ambitie van de speelsters. We willen de groep nog wel uitbreiden. Daar zullen we de komende weken voor gebruiken”, besluit Cloo.  

Artikel delen: