Onder de Loep op donderdag 28 februari

 

Onderstaand de onderwerpen in de uitzending van Onder de Loep op donderdag 28 februari. De eerste uitzending is om 17.09 uur en wordt herhaald om 17.09 en 19.09 uur op RTV Oost. De losse items zijn na de uitzending ook te vinden op het Youtubekanaal van Onder de Loep (www.youtube.com/onderdeloep).

Ommen, overval op pizzakoerier

 

Een 21-jarige pizzakoerier wordt op zaterdagavond 21 februari beroofd door meerdere mannen op de Wolfskuil. Onder bedreiging moet de man zijn portemonnee afgeven. In de uitzending vragen over deze beroving.

Enschede, overval in woning
Op zaterdag 8 december 2012 werd een echtpaar in hun woning aan de Buurserstraat in Enschede op gewelddadige wijze overvallen door een onbekende man. Begin februari 2013 herkende het slachtoffer de overvaller in de C1000 in het winkelcentrum Boswinkel in Enschede. In de uitzending volgt een uitgebreid signalement van deze man, die wordt verdacht van het plegen van een overval. Wie herkent hem?

Enschede, wie heeft de man in de scootmobiel mishandeld?
Drie onbekende jongens mishandelden een 59-jarige man uit Enschede die in zijn scootmobiel over de Hengelosestraat reed. De man sprak hen aan op hun baldadig gedrag. De jongens mishandelden hierop de man. Het slachtoffer vertelt zelf wat hem overkomen is. Wie weet meer over deze mishandeling?

Almelo, van wie zijn deze sieraden?
De politie heeft in een woning van een man die verdacht wordt van meerdere woninginbraken sieraden, munten, sleutels en andere voorwerpen aangetroffen. Een gedeelte van de sieraden is echter nog niet terug bij de rechtmatige eigenaar. Wie herkent de sieraden die worden getoond tijdens de uitzending?

Deventer, diefstal uit kluisje zembad
Twee onbekende mannen stelen op 28 oktober 2012 kleding uit een kluisje bij het zwembad aan de Holterweg. De mannen en de diefstal zijn door bewakingscamera’s vastgelegd. Wie zijn deze mannen?

Zwolle/Kampen, Diefstallen met geprepareerde tassen
Een onbekende man en vrouw stelen op 23 januari in Kampen d.m.v. een geprepareerde tas meerdere goederen bij een winkel aan de Oudestraat in Kampen. Eerder die dag steelt hetzelfde stel samen met een ander stel ook parfums in Zwolle bij een winkel aan de Diezerstraat. Van de diefstallen zijn bewakingsbeelden. Wie herkent deze twee stellen en weet waar of wie ze zijn?

Diefstal vlees bij supermarkt
Een onbekende man steelt op 14 januari een grote hoeveelheid vlees bij een supermarkt aan het Klein Grachtje. Wanneer een medewerker de man aanspreekt, gaat hij er snel vandoor. Van de man zijn bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond.
Zwolle

Zwolle, diefstal spelcomputers
Op 3 december 2012 steelt een onbekende man 2 spelcomputers bij een winkel aan het Maagjesbolwerk. De diefstal is op bewakingsbeeld vastgelegd. Deze beelden worden in de uitzending getoond.

Zwolle, van wie zijn deze sieraden?
Bij een woninginbraak aan de Deventerstraatweg op 14 februari worden sieraden en een laptop gestolen. Van de gestolen sieraden zijn foto’s die in de uitzending worden getoond. Wie heeft deze sieraden aangeboden gekregen of weet waar ze zijn?

Politieproducer/communicatieadviseur/woordvoerder
Politie  | Oost-Nederland | Afdeling communicatie
Zwolle

 

Artikel delen: