Stoffenspektakel IJsselhallen

ZWOLLE – Hét evenement op het gebied van modestoffen, interieurstoffen zoals gordijnen, vitrages en meubelstoffen, hobbystoffen, decoratiestoffen, leer, breiwol, patronen, ritsen, knopen, garen, kortom alles wat met zelfmaakmode te maken heeft. Zoveel keus in nieuwe stoffen heb je nog nooit gezien. Deze publieksbeurs is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis!

Vele stoffenaanbieders en specialisten in patronen
De stoffen die je kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie – ateliers. Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers de beschikking over patronen en patronenboeken. Ook zijn er specialisten in patronen aanwezig die alles op het gebied van patronen aanbieden. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland zijn wordt er een uniek aanbod gepresenteerd.

Demonstraties
Op Stoffen Spektakel worden vele demonstraties gegeven. Bekende maar ook nieuwe technieken komen aan bod. Tevens toont men hoe je kleding kunt customizen door te borduren of applicaties op te brengen.

Perfecte dag uit
Het is een fantastisch dagje uit voor iedereen die van zelfmaakmode houdt. Op iedere locatie is gelegenheid om van een lekker kopje koffie te genieten.

waar: IJsselhallen, Zwolle

Artikel delen: