Uitreiking Crinnovatiefste ondernemer

Tijdens de prijsuitreiking liet de organisatie en de wethouder ons 3 kwartier in spanning, maar wij zullen direct de naam vermelden: EPDM Systems uit Lemelerveld is de crinnovatiefste ondernemer van de gemeente Dalfsen!

Uit 4 genomineerden is EPDM Systems uiteindelijk als winnaar uit de bus gekomen. Na een interactieve introductie door Wim Dankelman, kreeg Klaas Agricola het woord. Een nieuwe prijs en een nieuw woord, dat is crinnovatief! Het is de ondernemer welke creatief en innovatief is.

Ondernemers zij waardevol voor de lokale economie. Ze houden de samenleving leefbaar en vitaal in de 5 kernen. Netwerken is belangrijk bij een samenleving die steeds meer op zichzelf gericht is. De gemeente moet meer een rol invullen bij het stimuleren van verbindingen leggen. Samenwerken is nog steeds belangrijk bij deze netwerk- en kenniseconomie. Volgens de wethouder is de  volgende volgorde belangrijk:

1 Wees goed voor de klanten

2 Wees goed voor je personeel

3 Wees daarna pas goed voor jezelf als ondernemer

Durf wel lef te tonen en kansen te zien, wees crinnovatief, dat geeft je kansen. In Dalfsen is men nog wel eens te bescheiden. Dat waren deze 4 genomineerden volgens de wethouder ook. De andere 3 bedrijven welke niet gewonnen hebben mogen de nominatie als een prijs op zich zien.

Artikel delen: