Zaterdag 20 April “Pitstopdag” bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen.

Zaterdag 20 April “Pitstopdag” bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen.

Tijdens deze show & spektakeldag kan de bezoeker een kijkje nemen in de keuken van  ons beroemde Ten Kate Honda World Superbike & World Supersport race-team. Interviews met coureurs, bezichtiging van de racemotoren maar tevens kunt u gebruik maken van de “skills” van het team. Gratis veringafstellen of het vermogen laten meten van jouw eigen motor op één van de vermogenstestbanken.

Veel spektakel wordt geboden door diverse stunt en de Steilewandshow van Henny Kroeze die over de hele dag indrukwekkende voorstellingen geven. Tevens is er de Miss Pitstop verkiezing en sta jij misschien wel naast Michael van der Mark op de grid tijdens de Superbike-races in Assen. Demonstraties van klassieke racers zorgen voor een passende sfeer.

Demorijden op de nieuwste Honda’s, of gewoon profiteren van diverse scherpe aanbiedingen op alle afdelingen, staan voor deze dag natuurlijk ook gepland. De nieuwste motorkleding, de scherp geprijsde motorbanden en de aantrekkelijkste motor-accessoires voor de mooiste prijs. Op deze gratis te bezoeken dag is natuurlijk ook het “eten & drinken” rijkelijk aanwezig.

Zaterdag 14 april Ten Kate Motoren Pitstopdag, Be there!

Artikel delen: