Wie zijn wij?

DALFSEN – De organisatie van het wijksteunpunt in Dalfsen bestaat uit medewerkers van diverse organisaties. Het RIBW Groep Overijssel, Woonstichting Vechthorst, Philadelphia Zorg, Zorgcentrum Rosengaerde en Landstede Welzijn, hopen met het wijksteunpunt een samenzijn te organiseren waar het sociale aspect van groot belang is. Hierbij kan gedacht worden aan gezamenlijke activiteiten, je even lekker terugtrekken achter een computer of natuurlijk je verhaal met de mensen om je heen delen. Bij het wijksteunpunt kan het allemaal!

Tevens bestaat onze organisatie uit een aantal vrijwilligers. Zonder hen zouden wij het niet kunnen redden dus je begrijpt dat al het werk dat deze vrijwilligers verrichten enorm wordt gewaardeerd! Door het creëren van mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk, hopen wij van positieve invloed te zijn op de wijde omgeving. Het doel van ons team is om alle mensen om ons heen te activeren en te motiveren om deel te nemen aan onze activiteiten en misschien zelfs aan ons team!

Het wijksteunpunt Dalfsen:

Zoals wij hierboven al kort hebben aangegeven, is het wijksteunpunt bedoeld voor alle mensen in de wijde omtrek. Ons motto is: “Een wijksteunpunt voor de buurt en door de buurt!”. Wij hopen de gehele Gerner Marke te inspireren om mee te helpen met het bedenken en organiseren van activiteiten, maar ook zeker het deelnemen aan de activiteiten. Bij het wijksteunpunt is er geen leeftijdsgrens, er zijn geen eisen waar je aan moet voldoen; Iedereen is welkom! Wij doen er alles aan om dit wijksteunpunt tot een plek van genegenheid te maken, in de breedste zin van het woord!

Voor meer Info kijk op onze site Website: Wijk Gerne Marke Online: http://wijksteunpuntdalfsen.nl/

Artikel delen: