Ongelukkige hoge nederlaag voor SVD C3

Vandaag prachtig voetbalweer …. zonnetje erbij en op richting Wijhe … via een mooie route die door iedereen erg gewaardeerd werd. De meesten kenden deze route nog niet dus iedereen ook weer wat gezien en geleerd 😀 Tim Schutte was vandaag jarig en het zou toch heel erg mooi zijn dat C3 de punten mee naar huis zou kunnen nemen als cadeau voor Tim. Gefeliciteerd Tim dat je een mooie verjaardag mag hebben gehad! Pascal Feijen van D2 en Kariem van D3 waren vandaag er bij na hun eigen wedstrijd. Bedankt dat jullie mee wilden om C3 te versterken.

Echter de D bij Overwetering staat voor Dispensatie en er speelden ook nog eens een paar forse dames mee. Tja dan zijn een aantal spelers van C3 gezien en dat hebben we vandaag vaak gezien: een flinke duw en lichte jongens liggen een kilometer verder in het veld. De eerste helft was echter redelijk gelijkwaardig en ik blijf erbij dat er vandaag meer in had gezeten als we maar wat meer durven te voetballen en er zelf ook vol tegen aan gaan met passie om te willen winnen. Overwetering kwam gelukkig op 1 – 0 door slecht verdedigen. Dalfsen was echter niet uit het veld geslagen. Uit een mooi genomen corner van Rowan Schrijver, (juist die van…)werd de bal goed voor de goal gebracht. Overwetering wist de bal niet weg te krijgen en Pascal wist uiteindelijk zijn voet er tegen aan te krijgen en te scoren: 1 – 1. Opnieuw uit een prachtig genomen corner van Rowan kwam er gevaar voor het doel. De bal kwam weer terug bij Rowan die uit een hele moeilijk hoek prachtig boven in de hoek te scoren (goed zo Rowan Red.): 1 – 2. Helaas wist Dalfsen geen afstand te nemen ondanks de nodige kansen in de eerste helft. Overwetering wist meer raad met de cadeaus die Dalfsen af en toe weggaf. Overwetering wist in de eerste helft nog 3 maal te scoren waar 2 doelpunten zeker niet hadden mogen vallen. Ruststand 4 – 2.

In de tweede helft werd het voetbal van C3 er niet beter op en de “kleinere” jongens van C3 hadden problemen met de fysieke lichamen van Overwetering. Waar Dalfsen de kansen niet wist te benutten leek elke kans van Overwetering een doelpunt. Onze keeper zag bij een aantal doelpunten er niet goed uit. Op zich jammer maar qua uitslag maakte het niet zoveel meer uit. Uiteindelijk wist Overwetering nog 3 maal te scoren. Dalfsen had daar zeker ook nog een aantal doelpunten tegenover moeten stellen maar de kansen werden niet gemaakt. Eindstand: 7 – 2. Jammer jongens, volgende week moet er maar weer eens thuis gewonnen worden. Dat moet lukken tegen een tegenstander uit Deventer: Helios. Auteur: Leider C3

Dalfsennet.nl is kledingsponsor van dit elftal

Als jullie kleding aan hebben van dalfsennet, Moeten jullie wel beter je best doen. Anders maar in de blote buik voetballen de volgende keer.

Gr.

Willy

 

Artikel delen: