Weer fiets gejat op station Dalfsen

DALFSEN – Voor de tweede keer in een maand tijd hebben ze mijn fiets gejat op het Station. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben, bij wie ze zijn vingers niet thuis kunnen houden. Daarom doe ik hierbij een oproep om aan te geven wie er nog meer slachtoffer zijn van deze criminelen en daar lijkt Dalfsennet me een pima medium voor, want de politie is al uit Dalfsen verdwenen en stadswachten zie je alleen in het centrum, als ze kunnen bekeuren.


Na eerder al medio februari de klos te zijn geweest, toen mijn elektrische fiets er niet meer stond, nadat ik van mijn werk met de trein vanuit Zwolle terug kwam en moest constateren dat mijn fiets weg was, ondanks het speciale slot, heb ik meteen een nieuwe bij Thierry en Marcel besteld.

Zij raden me een de fiets met een speciale ketting aan het fietsenrek te verankeren. Omdat ik ook weer een nieuwe verzekering moest afsluiten en samen met het nieuwe slot, liep het al aardig in de papieren.
Dus ondanks alle veiligheidsmaatregelen, moest ik gisteren constateren dat ook mijn nieuwste fiets, voorzien van veiligheidsslot en chip weer gestolen was.

De politie, NS, slotenbranche en fietsenhandel kunnen blijkbaar niet voorkomen dat de burger op kosten wordt gejaagd, daarom doe ik een oproep via Dalfsennet te melden wie er nog meer de dupe zijn, zodat we als treingangers een soort burgerwacht te formeren om die (sorry dat ik het zeg) in de kraag te pakken, want laat ze met hun vingers van andermans spullen af blijven. Anders zit er niet meer op als mijn treinabonnement op te zeggen en alleen met eega te gaan fietsen en niet meer aan te leggen op plaatsen waar je fiets uit het zicht staat. (Ik zag Frans gisteren tegen 17.45 uur al lopen bij de brug, ik dacht nog normaal fietst hij altijd. Red.)

Groet, van een gefrustreerde Frans,

Dus wil je een melding doen dat kan naar info@dalfsennet.nl

Artikel delen: