Start project Zonnepanelen in Nieuwleusen.

NIEUWLEUSEN – De taakgroep Duurzaam Energieverbruik een onderdeel van de Coöperatie Nieuwleusen Synergie houdt een viertal informatie bijeenkomsten cq inloopdagen  om inwoners over zonnepanelen te informeren . De taakgroep heeft met twee plaatselijke ondernemers Dijkman Energy Systems uit Dalfsen en Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen  een overeenkomst afgesloten over het plaatsen van de panelen.

Beide ondernemers werken samen met de taakgroep om zoveel mogelijk panelen te plaatsen en Nieuwleusen duurzamer te maken. Door een grote collectieve aanvraag  kunnen de panelen tegen gunstige prijs worden aangeboden . De taakgroep is blij met de samenwerking van  deze twee lokale partijen waardoor de lokale economie gestimuleerd wordt  en de slogan van Nieuwleusen Synergie Deur ons, veur ons  tot uiting komt.  Op dit moment wordt er nog steeds subsidie verstrekt op panelen , maar het is bekend  hoelang dit nog duurt . Naast dit voordeel is er nu ook  nog  het voordeel van de 6 % regeling  op de arbeidsuren . De prijzen staan vast tot 6 juni . Voor belangstellenden is het zaak om voor dit datum een keuze te maken en een offerte te tekenen.  Op de bewoners avonden  zijn de ondernemers aanwezig om vragen te beantwoorden en  staan de materialen in een proefopstelling.
De bewonersavonden zijn  in De Deel op zaterdag 13 april van 14.00 uur tot 17.00 uur  en op woensdag 24 april van 20.00 uur tot 22.00 uur . Op 6 en 14 mei zijn de info avonden in ’t Witte Peerd  steeds van 20.00 uur tot 22.00 uur .

Artikel delen: