Z.V.V.  Dalfsen 1 haalt het kampioenschap binnen!

Z.V.V. Dalfsen 1 haalt het kampioenschap binnen!

DALFSEN – Z.V.V. Dalfsen is een op zich zelf staand zaalvoetbal vereniging dat bestaat uit 3 teams, waarvan 2 heren teams, uitkomend in de 4e klasse, en 1 dames team, uitkomend in de 1e klasse. Alle teams bestaan uit voetballers, die naast het zaalvoetbal, ook op het veld spelen, zowel bij SV Dalfsen als ASC’62.

Er is nog 1 wedstrijd te spelen voor de heren van het 1e, maar de kampioenschaal werd afgelopen maandag al binnengesleept in Nunspeet. De wedstrijd begon spannend, de heren van A.Z.V.N. opende de score, en Dalfsen keek snel tegen een achterstand aan. Keeper Jan-Willem Amsink was kansloos. Daarna opende snel Rijk Brosius de score voor Dalfsen 1-1. Ruststand was 3-1 in het voordeel van Dalfsen. Na rust speelde Dalfsen de wedstrijd gecontroleerd uit, en kwam er nog een score van 8 tegen 1 op het bord te staan. Tevens werd het 100e doelpunt van dit seizoen gemaakt door Jeroen Offenberg, hij haalde verwoestend uit.

Aanvoerder Sjoerd Klarenbeek sprak de heren in de kleedkamer na afloop onder het genot van een pilsje trots toe. Met bloed, zweet en tranen hebben we deze schaal binnengehaald, en we mogen trots zijn op wat wij dit seizoen hebben laten zien. Volgend jaar vol strijd en passie op na de 3e klasse.

Artikel delen: