Kapsalon Look Hair scoort

LEMELERVELD – Met uiterst vrouwelijke kapsels, voorzien van een rijke kleurschakering in tere pasteltinten, is de Lemelerveldse kapsalon Look Hair er voor het derde jaar op rij in geslaagd om een nominatie in de wacht te slepen voor de populaire Coiffure Award – Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year 2013.
Het is voor de derde maal dat Look Hair zich tot de topkappers van Nederland mag noemen. Op zich is meedoen aan de Coiffure Award al winnen. Maar wordt je dan ook nog eens genomineerd, dan is alleen dat al een hele grote eer, vindt saloneigenares Marian Hemmes. “De grote finale vindt plaats tijdens een gala-avond op 12 mei in Amsterdam, deze is dan live te volgen via www.coiffureaward.nl. Natuurlijk zou het prachtig zijn om als eerste te eindigen. Maar of we nu de Award winnen of niet, het feit dat je werk genomineerd wordt, is voor mij al de hoofdprijs.

De kapsels die worden ingezonden voor dit soort wedstrijden zijn zonder uitzondering bijzonder en kunstzinnig, maar niet echt draagbaar. “Binnen de wedstrijden laten we zien wat we kunnen op het gebied van kleuren, knippen en opsteken”, zegt Marian.

Artikel delen: