Geef u nu op voor deelname Oranjefeesten

DALFSEN – Opgave nog mogelijk voor verschillende onderdelen Oranjefeesten Dalfsen!  Over 1,5 week is het al zover en dan zullen de Oranjefeesten in Dalfsen van start gaan. Op zaterdag 27 april zal het nieuwe evenemententerrein voor de eerste keer gebruikt worden en dan is het direct 4 dagen feest. Voor verschillende onderdelen is het nog mogelijk om u op te geven via de website:


–    Zaterdag 27 april: Het is nog mogelijk om een plaatsje te reserveren voor de Vrijmarkt, deze start om 13.00 uur. Vanaf 16.00 uur zullen dan verschillende teams tegen elkaar strijden in de spectaculaire Hiawatha Wipe-Out Battle. Er kunnen maximaal 12 teams meedoen en daarvan zijn nog slechts enkele plaatsen vrij, dus geef je snel op! Teams bestaan uit (minimaal) 5 personen en deelname is vanaf 18 jaar.

–    Op zondag 28 april kunt u deelnemen aan verschillende toertochten. Voor de eerste Dalfser oldtimer- en solextoertocht kunt u zich deze week nog opgeven via de website. U ontvangt dan een uniek toerschildje van deze tocht. Zondagmiddag is er ook een streekmarkt in de feesttent. Daarvoor kunnen bedrijven en verenigingen uit de regio zich nog inschrijven en een kraampje reserveren.

–    Op maandagavond 29 april kan iedereen met een talent voor zingen, dansen of acteren meedoen aan Dalfsen Got Talent vanaf 18.30 uur. Hiervoor zoeken we nog talenten die het leuk vinden om 5 minuten op te treden op het grote podium in de feesttent.

–    Op Koninginnedag 30 april zijn er uiteraard ook leuke activiteiten in Dalfsen. Jong en oud kan zich nog opgeven (per tweetal) voor het Jeu de Boules Oranjetoernooi welke om 11.00 uur van start zal gaan. Vorig jaar was dit een groot succes en een gezellige competitie dus dat verwachten we in dit feestelijke jaar nog te overtreffen! De optocht zal dit jaar om 17.00 uur van start gaan en opgave daarvoor ook nog mogelijk.

Meer informatie en opgaveformulieren voor al deze activiteiten zijn te vinden op www.oranjeverenigingdalfsen.nl

Femke Sinnema
namens het bestuur Oranjevereniging Dalfsen

De strijd der titanen kan weer losbarsten. Vorig jaar was er een spectaculaire Bossabal Battle en dit jaar organiseert Hiawatha in samenwerking met de Oranjevereniging Dalfsen een echte Wipe-Out Battle met verschillende activiteiten. Bij Wipe-Out gaat het om lef, humor, handigheid, actie, uitdagende hindernissen en spectaculaire uitglijders. Er zullen een aantal spectaculaire onderdelen op het evenemententerrein worden opgebouwd voor deze middag. In totaal kunnen er maximaal 12 teams meedoen die tegen elkaar zullen strijden om de winst in deze Battle. De afsluiting van deze spectaculaire strijd is een grande finale waarin de winnaar gekroond zal worden.
Iedereen kan zich opgeven voor deze Orange Battle: vrienden, sportteam/vereniging of bedrijf. Elk team moet bestaan uit 5 deelnemers inclusief 1 captain. De minimale leeftijd is 18 jaar. De captain moet verkleed als Willem Alexander of Maxima inclusief een kroon en kan de kroon dan inzetten als joker. Voor de kleding en de kroon moet zelf worden gezorgd.
Het winnende team ontvangt een wisselbeker vol met muntjes.
Locatie: rondom de feesttent op het evenemententerrein
Aanvang: zaterdag 27 april om 16.00 uur tot circa 18.00 uur
Opgave via: www.oranjeverenigingdalfsen.nl

 

Artikel delen: