Het schoolvoetbaltoernooi door Jos Jansen

DALFSEN _ Woensdag 17 april zijn onder uitstekende weersomstandigheden de voorrondes gespeeld van het schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Dalfsen. De organisatie was zoals gewoonlijk uitstekend, wat van de geluidsinstallatie helaas niet gezegd kan worden… Als u de uitslagen bekijkt op de ietwat gedateerde website:
www.schoolvoetbal.net zal het u opvallen dat vooral de Lemelerveldse scholen het uitstekend hebben gedaan.Vrijdagavond 26 april worden de 6 finalewedstrijden gespeeld op Sportpark Heidepark in Lemelerveld, en in 5 van die finales zitten Lemelerveldse scholen!

Ook dit jaar zullen de winnaars van de A-Poule weer door gaan naar de regiofinales, gespeeld op woensdag 15 mei 2013 bij SCD’83 te Dedemsvaart.
De meisjesfinale gaat tussen de Heilig Hartschool 1 Lemelerveld – Cyriacus Hoonhorst en de jongensfinale tussen de Heilig Hartschool 1 Lemelerveld – De Uitleg 1 uit Dalfsen.
Dus vrijdagavond allemaal naar Lemelerveld voor de grote finalewedstrijden in een uiteraard bomvol sportpark Heidepark. Zorg dat u erbij bent, want het wordt een grandioos spektakel en het absolute hoogtepunt van de koningsspelen!
Finalewedstrijden Lemelerveld:

 

Jongens:
17:30 uur – Heideparkschool 2 – De Bonte Stegge 2, veld 1
17:30 uur – Cyriacus Hoonhorst 1 – De Regenboog, veld 2
19:00 uur – Heilig Hartschool 1 – De Uitleg 1, hoofdveld

 

Meisjes
17:30 uur – Sjaloom 1- De Spiegel 3, veld 3
18:15 uur – Cazemierschool 1- Regenboog, veld 2A
18:15 uur – Heilig Hartschool 1 – Cyriacus Hoonhorst, hoofdveld

 

 

Artikel delen: