De senioren gaan helemaal los: bingo en fietsen

NIEUWLEUSEN – Bingo voor senioren in Nieuwleusen. Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen organiseert iedere 2e woensdag van de maand een bingomiddag voor senioren in de Olmen, Oosterveen 21, Nieuwleusen. De volgende keer is op woensdagmiddag 8 mei 2013. U bent om 14.00 uur van harte welkom. De middag zal ca. 16.30 uur eindigen. Het is een gezellige middag en er zijn leuke prijsjes te winnen. Kosten € 3,00 per middag, inclusief 2x koffie/thee.

U behoeft zich niet aan te melden, u kunt deze middag gewoon bezoeken. Wilt u inlichtingen dan kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, tel. 0529-434570.

U bent er nog niet,  er zijn ook nog fietsmiddagen voor senioren in Nieuwleusen:
Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen organiseert in samenwerking met de Toerclub Nieuwleusen iedere 2e woendagmiddag van de maand fietsmiddagen voor senioren. De volgende keer vindt plaats op woensdagmiddag 8 mei 2013. .
Er is onderweg een koffiestop. U wordt om 13.30 uur verwacht bij ‘de Olmen’, Oosterveen 21 te Nieuwleusen. U behoeft zich niet op te geven en kunt gewoon naar ‘de Olmen’  gaan.

Artikel delen: