Oranje Concert 27 April 2013

Oranje Concert 27 April 2013

DALFSEN – In de Grote Kerk te Dalfsen vindt op zaterdag 27 April om 20.00 uur een Oranjeconcert plaats met het Rijssens Mannenkoor onder leiding van Freddy Veldkamp met Noortje van Middelkoop op Panfluit Jan Lenselink piano en Ard Kamphuis Bariton.
Het Rijssens Mannenkoor is bekend om zijn krachtige mannenkoorzang en is een eigentijds en dynamisch koor met veel jong zangtalent. Met zijn 140 zangers zal het mannenkoor het publiek zeker laten genieten van hun sound.

Ook koorsolist Ard Kamphuis zal zijn eigen inbreng hebben deze avond. Het Rijssens Mannenkoor geeft ongeveer twaalf tot veertien concerten door heel Nederland.
Het Oranjeconcert zal beginnen om 20.00 uur. De Grote Kerk is open vanaf 19.00 uur. De entree prijs is € 10,00 per persoon en zijn via mail d.devogel@hetnet.nl te reserveren. Ook via www@rijssensmannenkoor.nl.  Tijdens de openingstijden van de “Overkant” kunt u ook kaarten kopen en bij de ingang van de kerk vanaf 19.00 uur. De opbrengst komt te goede aan de instandhouding van de Grote Kerk te Dalfsen.

De kaarten zijn ook nog te koop op de openingstijden van de Overkant.

Artikel delen: