Victoriaanse rozen maken in beeldentuin

Victoriaanse rozen maken in beeldentuin

DALFSEN – Op 16 en 23 mei 2013 geeft Anna Slurink de workshop ‘Paper Roses’, of Victoriaanse rozen in de beeldentuin van Marry Hartkamp, in het buitengebied van Dalfsen. Tijdens de workshop leert u de eeuwenoude techniek van het maken van de paper roses. De workshop duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Programma en aanmelden

Na ontvangst is er een rondleiding door de tuin van Marry Hartkamp aan de Bosrandweg 3 in Dalfsen. Daarna geeft Anna de workshop ‘Paper Roses’ in de sfeervolle blokhut. Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u bellen met Anna Slurink (0572-392124) of mailen naar lenaslurink@online.nl. U kunt zich individueel aanmelden, of met een groep komen. Er zijn wel kosten aan verbonden.

 

Over paper roses

De Victoriaanse rozen danken hun naam aan de Engelse koningin Victoria die haar paleizen in de wintertijd liet versieren met de rozen. Tijdens de workshop maken de deelnemers enkele rozen. Na afloop krijgt u de materialen mee voor een compleet boeket, dat jaren meegaat. Op www.facebook.com/paperroses.anna zijn diverse voorbeelden te vinden.

 

Artikel delen: