Informatiemarkt N348

LEMELERVELD – 16 mei informatiemarkt (zaal Reimink)plan N348 Raalte-Ommen in Lemelerveld. De provincie Overijssel wil de provinciale weg N348 Raalte-Ommen ombouwen naar een veilige regionale stroomweg. Het plan voor het gedeelte tussen de Lemelerveldseweg (gemeente Raalte) en de Achterveldsweg (gemeente Ommen) is vastgesteld door Gedeputeerde Staten van Overijssel en is nu klaar voor de inspraak. Dit plan, dat bedoeld is om de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid te verbeteren, is opgesteld in samenwerking met de gemeenten Raalte, Dalfsen en Ommen en in nauw overleg met ondernemers, belangenorganisaties en aanwonenden.

De provincie presenteert het plan tijdens een informatiemarkt op donderdagavond 16 mei 2013 bij Reimink Café en Zalen, Dorpsstraat 2 in Lemelerveld. Iedereen is welkom tussen 19.00 en 21.30 uur. Bezoekers krijgen eerst een korte film te zien, waarin het N348-plan (over het gedeelte tussen de Lemelerveldseweg en de Achterveldsweg) wordt toegelicht. Daarna kunnen belangstellenden gedetailleerde informatie krijgen over het plan en vragen stellen bij verschillende stands over het project en het inspraakproces.

De voorbereiding van het plan voor het zuidelijke gedeelte van de N348 Raalte-Ommen (tussen de Lemelerveldseweg en Raalte) en het noordelijke gedeelte (tussen de Achterveldsweg en de aansluiting met de N340) wordt in een later stadium afgerond.

Artikel delen: