4-5 mei Kunst- en cultuurweekend in Dalfsen

DALFSEN – Op 4 en 5 mei wordt er weer een groots kunstweekend georganiseerd in en rondom Dalfsen. Voor het 8e jaar zijn er weer tal van kunstenaars en ambachtslieden die hun vakmanschap en kunnen aan het publiek willen tonen. Dit jaar zijn er 49 kunstpunten en een veelvoud aan kunstenaars.

Officiële opening!

Zaterdag 4 mei om 9.30 u vindt de officiële opening van het kunstweekend plaats in de Westermolen. Dhr. Klaas Agricola, wethouder te Dalfsen en dhr. Wim Flapper, voorzitter -kunst om dalfsen- verrichten samen de opening. Het thema van het weekend is ‘Kunst als water. Water als kunst. Diverse kunstpunten hebben op creatieve wijze invulling gegeven aan het thema. Het programmaboekje is vanaf nu op diverse plaatsen te verkrijgen. Tijdens de openingstijden van het Oude Postkantoor kunt u bij Carla Bohnert het boekje verkrijgen. Alle kunstpunten zijn gedurende het weekend gratis toegankelijk. Het programmaboekje is te downloaden op de site. www.kunstomdalfsen.nl

 

Een verzoekje van Dalfsennet: Laat AUB niet elke exposant een stukje insturen voor plaatsing op deze site. Dan ben ik bang dat alle Dalfsenaren helemaal kunstmoe worden, zo erg dat ze zelfs 4 en 5 mei gaan vluchten uit Dalfsen. Dat moeten we niet hebben natuurlijk. We moeten dus niet overdrijven. Maar wel genieten van de kunst zelf deze dagen, dat nu wel weer. Red.

Artikel delen: