Bevrijdingsfestival Overijssel live bij RTV Oost

Op zondag 5 mei vindt in Park de Wezenlanden in Zwolle een nieuwe editie plaats van Bevrijdingsfestival Overijssel. Onder het thema ‘Vrijheid spreek je af’ is er weer van alles te beleven op muzikaal en cultureel gebied. Er kan worden genoten van landelijk bekende bands, aanstormende talenten, theater, circusvoorstellingen, projecten in het kader van Bevrijdingsdag en een uitgebreid familieprogramma.

Topartiesten komen naar Zwolle

Het festival zal om 11.00 uur worden geopend met een optreden van De Zotte Zusjes. Vervolgens zijn er op het hoofdpodium optredens van onder anderen Gers Pardoel, DI-RECT, The Coup, Racoon, Karsu, Kane en Miss Montreal. Ook op de vele andere podia kunnen de bezoekers de hele dag genieten van nationale en internationale artiesten.

 

Live uitzendingen RTV Oost

TV Oost verzorgt van 21.10 tot 00.00 uur een live uitzending vanaf Bevrijdingsfestival Overijssel, om 22.00 en 23.00 uur kort onderbroken door het actualiteitenprogramma Overijssel Vandaag. Te zien zijn (delen van) de optredens van De Zotte Zusjes, DI-RECT, La Pegatina, Racoon, Miss Montreal, Typhoon en Kane en interviews met deze artiesten. Presentatoren Carrie ten Napel en Bert Eeftink blikken tevens met korte reportages terug op gebeurtenissen eerder op de dag. Radio Oost doet de hele dag in live flitsen verslag van Bevrijdingsfestival Overijssel.

 

Vanaf dit moment is middels deze livebeelden te zien hoe het podium en het feestterrein opgebouwd wordt. Kun je er op 5 mei niet bij zijn in Zwolle? Vanaf 11u streamt Jij en Overijssel live vanaf het festival terrein. Tune in, en vier het mee!

Alle informatie over het festival is te vinden op bevrijdingsfestivaloverijssel.nl.

 

 

Share

Artikel delen: