Mei vakantie in Jongerencentrum Hey You!

DALFSEN – In de mei vakantie hoef je je niet te vervelen. Jongerencentrum Hey You van Landstede Welzijn organiseert een paar leuke activiteiten. Zit jij in groep 7 of 8 geef je dan snel op!! Op maandag 6 mei geeft Emmelie Luiken een Hip Hop workshop. Zij traint dansgroep Be-Force die op 23 maart van dit jaar de Kunstbende van Overijssel hebben gewonnen. De workshop begint om 14:00 uur en zal duren tot 17:00 uur. Geef je snel op, want vol is vol!

Woensdag 8 mei kan je een echte vlieger maken in het jongerencentrum. Onder begeleiding van Space Art uit Ommen. Je maakt een professionele vlieger die je ook mee naar huis mag nemen. En je krijgt wat te drinken. De workshop begint om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De kosten zijn €10,- p.p. Ook voor deze workshop geld, vol is vol! Dus geef je snel op!

Vrijdag 10 mei sluiten we de vakantie af met een Vossenjacht in het centrum van Dalfsen. Vindt alle vossen als eerste en win leuke prijzen.

Alle activiteiten zijn of beginnen in jongerencentrum Hey You aan de Bloemendalstraat 22 in Dalfsen. Opgeven kan door een mail te sturen naar mversteeg@landstede.nl of te bellen naar 06-53909199

 

Artikel delen: