Chris Veerman gooit er nog een opening tegenaan

Chris Veerman gooit er nog een opening tegenaan

NIEUWLEUSEN – Chris Veerman gaat zijn nieuwe zaak openen. Een paar jaar geleden deed hij nog zaken vanaf een bijgebouw naast zijn huis in het buitengebied. Daarna vertrok hij naar het industrieterrein in Nieuwleusen. Hij begon aan de Rollecate no.5 en gaat nu de opening doen op Rollacate no. 3A. Dus het verhuizen was dit keer mooi dicht bij. Op 11  mei gooit hij de deur open voor al het publiek wat maar wil komen. Hij maakt er een groot feest van. Een hoogtepunt die dag is viervoudig Nederlands kampioen Woodcarving Sander Boom. Sander deed mee aan het televisieprogramma Holland’s Got Talent en tovert met zijn kettingzagen boomstammen om tot mooie beelden. Naast Sander Boom zijn er diverse andere demonstraties van grote merken in de tuinbranche.

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Voor hen zijn springkussens, een suikerspinkraam en een clown die ballonnen vouwt. Dat alles wordt omkleedt met hapjes, drankjes en muziek. Ook zijn er aantrekkelijke acties. Tijdens de open dag hoeft de klant geen BTW te betalen over zijn aankopen. Deze actie geldt op alle producten, zoals robotmaaier, zitmaaiers, heggenscharen enz. Chris verkoopt, met nadrukt verkoopt, alles op het gebied van tuingereedschap en machines, maar ook zwembaden.

Met nadruk verkoopt: zijn handel is zo in trek dat hij vorig jaar nog is getroffen door een inbraak. Dan moet het wel goed spul zijn, anders doen ze dat niet. Voor iedereen die wil kijken, ga er dan zaterdag 11 mei even naar toe. Er is veel te zien en te doen. H.G. zal ook proberen tijd vrij te maken om even naar Nieuwleusen te tuffen. U bent welkom van 11.00 uur tot 17.00 uur. En Chris kennende laat hij u niet op een droogje zitten of op een houtje bijten.

Artikel delen: