Overval op snack-kraam

ZWOLLE – In de nacht van zondag 5 op maandag 6 mei om ongeveer 01:25 uur vond er een overval plaats op een snack-kraam aan de Assendorperstraat. Een medewerker was bezig met het schoonmaken van de kraam toen er twee jongens, waarvan er een gewapend was met een hamer op hem af kwamen. De jongen met de hamer eiste geld. De medewerker werd met de hamer op de rug geslagen maar wist zich te verweren met een ketting waarmee normaal de kraam wordt afgesloten. De overvaller wist echter een greep uit de kassa te doen en wist een geldbedrag buit te maken.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Beschikt u over informatie die mogelijk tot de identiteit van de daders kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Signalement

Dader 1: negroïde uiterlijk, jonger dan 30 jaar en droeg een zwarte trui met capuchon die was aangesnoerd om zijn gezicht. Dader 2 had een negroïde uiterlijk en was jonger dan 30 jaar. Hij droeg donkere kleding met een pet en mogelijk oorbellen.

Artikel delen: