“Koninklijk bezoek” Hemelvaartsfietstocht Scouting de Verbinding

“Koninklijk bezoek” Hemelvaartsfietstocht Scouting de Verbinding

HOONHORST – LEMELERVELD –  Scouting de Verbinding kan terugkijken op een geslaagde Hemelvaartsfietstocht. Veel gezinnen, vrienden en buren fietsten dit jaar weer mee met de fietstocht die elk jaar wordt georganiseerd door de Scouting. Ze werden persoonlijk uitgezwaaid door koning Willem-Alexander en koningin Maxima, die speciaal voor deze gelegenheid afgereisd waren naar Lemelerveld om daar hun ceremoniële functie uit te voeren.

De mensen gingen via de kaasboerderij op weg naar de koffiepost bij de familie van Middelaar op de boerderij. Daarna richting Hoonhorst met onderweg allerlei leuke activiteiten, zoals een survival baan, waar de kinderen hun energie kwijt konden. En via de Strenkhaar weer terug naar het clubhuis.

 

Aangekomen bij de Scouting konden de kinderen gaan klimmen op de klimwand, een broodje bakken of spelen op de zelfgemaakte draaimolen van houten palen. Dit terwijl ouders op het zon overgoten terras van de Scouting konden genieten van een verfrissend drankje. Tot laat in de middag bleef het terras vol en werd er genoten van het mooie weer!

 

Foto’s van Hans Heerink en Scouting de Verbinding

Voor meer foto’s klik hier. en hier over de fietstocht Hemelvaartsdag_2013

Foto's 2
“Koninklijk bezoek” Hemelvaartsfietstocht Scouting de Verbinding
Artikel delen: